Rabu, 17 Disember 2008

Email tipu


Salam untuk korang yang ensem atau yang cute..
Saya nak bagitau kat korang kalau dapat email macam ni dari girl dari senegal a.k.a girl kulit hitam yang siap kasi gambar korang buat tak tau dah la sebab cenangga tu menipu..
Memang tahap tak leh blah tol.Nasib baik saya sempat kawal kemanisan diri kalau tak abis la kena 'kencing' dengan girl senegal yang cenohorn tu..
Pape pun tingkatkan keenseman kurangkan kekemutan hehe..

1 ulasan:

liyana [syncro] berkata...

http://syncro90.blogspot.com kini berwajah baru.. hua3.