Khamis, 24 Disember 2009

Memori kita..Assalamualaikum..
Setelah sedar daripada lena, baru saya ingat, 3 tahun bersama rakan2 telah berlalu..
Rasa macam baru semalam..tapi memori tersebut masih segar di ingatan..tak tau kenapa saya dengan tiba2nya ingin meluahkan sesuatu melalui tulisan ini..

Saya pun tak tau kalau2 tulisan saya ini akan menyebabkan saya diketawakan berkali2 oleh rakan2 sekelas saya(sudah tentu la memba2 DTK)..saya rasa tak sampai sebulan pun kitorang berpisah tapi kehilangan tetap terasa..

ntah pape jea asyik nak ingat memori dengan rakan2 DTK..tp nasib baik saya masih slumber jika dibandingkan dengan "Mr.Pizza"..bila dia ingat kat memba2 DTK jea mata dia asyik berair jea.emo betoi mamat nih hahaha..muka ganas tapi hati taman..sebenarnya..saya pun sama..rasa seronok bila sama2 dengan memba2 DTK..KEHILANGAN YANG AMAT MENDALAM....

Saya tak pasti perasaan rakan2 DTK yang lain..tapi secara puratanya mesti ada rasa sedih juga..Sesape yang baca artikel ni,tak kira la memba2 DTK atau x,sila bagi sesuatu komen agar kita tak rasa sangat kehilangan yang bermakna 2..dan memba2 yang baca nie rajin2 la contact memb2 yang lain ok..

Tak mo ah citer panjang2,karang "Mr.Pizza" baca dia sedih plak...LOL hahahahahahah..

saya yang tulis,
hafizemkay.
2.05a.m
25 dec 09

2 ulasan:

Muhammad Amirul berkata...

sob sob sob sedih sedih...
bagus memba memba kita ni

liyana berkata...

pegi tiap2 negeri yg tlibat..
smata2 utk jmpe dak2 klas..
;-)